Bosio Boschi Dei Signori Moscato d'Asti

Herkomst: Italië – Piëmonte

Druif: Moscato

Omschrijving: Deze Moscato heeft een goudgele schitterende kleur en een magnifiek aromatisch bouquet van druiven, tropisch fruit en bloemen. Floraal van smaak met lychees en passiefruit. Aangenaam zoet, een klein prikje en vette fruitheupen.

Kleur: WIT 

Volume: 0.75L

Lekker bij: Heerlijk als je van wat zoeter houd, mooi in combinatie met fruitdesserts en nagerechten met honing maar ook bij kaas!

Temperatuur: 6 – 8 C.

Wanneer te serveren: Nu tot 2 – 3 jaar na aankoop..

  • € 10,95

Aantal

Bosio Boschi Dei Signori Moscato d'Asti

Het was 1967 toen Egidio en Angela besloten een bedrijf te beginnen met een leven vol toewijding en voldoening; zoals elke goede boer begon Egidio stap voor stap, met nederigheid en vasthoudendheid. Zonder te doen alsof hij onmiddellijk succes zou boeken en in de wetenschap dat hard werken en aandacht besteden aan de kwaliteit van de producten hem resultaten zouden opleveren. Nu, in de 21e eeuw omvat het bedrijf 60 hectare wijngaarden, verdeeld in de typische culturen van de zone. De percelen bevinden zich voornamelijk in S. Stefano Belbo maar ook in Castiglione Tinella, Mango, Costigliole d'Asti en Castagnole Lanze. Bosio is een bedrijf dat wordt gecontroleerd door een familie die al drie generaties lang in de regio Langhe is geworteld. De Bosio's zijn wijnmakers die hun land door en door kennen en het wonder kennen van het leven in een gebied dat is erkend als UNESCO-werelderfgoed. Valter, Rosella en hun zoon Luca Bosio vertegenwoordigen de garantie voor een kwaliteit die in de eerste plaats een gedeelde waarde is, de vrucht van hun eigen harde werk en de voldoening van een wijn die is gemaakt zoals hij moet zijn: goed, gezond, traditioneel en een ambassadeur in de wereld van hun eigen, buitengewone land.